Followers

awak suke blog saya tolong like :)

Sushi !!!

Sekarang nie aku nak cakap pasal sushi nie...aku nak cakap nie aku tak suke larh makan sushi...nak tahu tak sebab ape aku tak suke makan sushi cozz bile aku makan sushi mesti nak muntah....eeee i hate sushi...sushi tak sedap langsung....aku cakap macam nie sebab aku pernah makan sekali sushi...eee lepas tu trauma aku nak makan susshi...lepas nie no sushi2 ok.....
Thanks For Reading My Entry

Ice-Cream :))


Sekarang nie aku nak cakap pasal ice-cream nie hehehe...entah kenapa tetiba je aku nak cakap pasal ice-cream hari nie hehehe...asal korang tahu ice-cream larh my favourite food tau...huhuhu...kalau aku tengah tension ke ape ke...aku mesti akan makan ice-cream or choclate kerana dengan makanan-makanan yang nie larh membuat hati aku menjadi sejuk hehehe...aku saja je nak cakap pasal ice cream hari nie cozz baru je tadi aku makan ice-cream...nak tahu tak aku makan berapa ice-cream hehehe...aku makan 2 ice-cream hehehe mesti korang terkejutkan hehehe...aku makan ice-cream banyak2 cozz aku teringin sangat nak makan ice-cream sebab dah lama tak makan kan...hehehe....ok larh sampai sini jelah aku cakap pasal ice cream bubye...
~THE END ~

Thanks For Reading My Entry

Fucking You Damn Much !!!

Korang nak tahu tak sebab apa tajuk entry aku macam nie...hehehe...meyh sini aku story mory dekat korang...aku nak cakap nie tadi aku lepak dengan azie dekat kod bawah rumah dia...kitaorang lepak2 larh lepas tu kan ada seorang manusia nie dia baling barang apa entah...mula2 manusia tu dia macam baling buah rambutan yang dah tak ada isi nyer kot...lepas tu kedua yang aku tak boleh nak terima manusia nie dia pergi simbah air dekat aku dengan azie....heiiissshhh menyirap je kitaorang...naseb baek hp aku tak kena sangat...kalau hp aku kena memang kau kena ganti larh hp aku yang terlampau mahal nie....geram giler dengan manusia nie....tadi aku dengan azie pergi ke setiap tingkat untuk cari maklumat siapa yang simbah air dekat kitaorang....lepas tu ramai kata budak dari tingkat 8 yang simbah...heeeiissshhhh waktu tu memang aku dengan azie tak puas hati...nak je face to face dengan manusia yang simbah air urh...lepas tu kitaorang pergi dekat tingkat 6 kitaorang tanya aunty india urh nak pasti betul ke dia yang simbah air...mestilah kena tanya tak boleh main maki macam tu je...betul tak??lepas tu aunty tu kata dia nampak budak tingkat  8 yang simbah memang kitaorang dah agak dah heiissshhh...aku dengan azie pergi tingkat 8 jumpa budak urh suruh dia panggil mak dia tunjuk bukti lepas tu budak tu kata mak dia tak sihat...alah alasan je...mak dengan anak sama je...heeiissshhh sampai sekarang aku tak puas hati dowh dengan budak urh...berani buat berani face to face larh bangang....go to the hell larh....kalau rasa tak puas hati dengan kitaorang face to face larh weyh tak payah nak buat kerja bodoh macam tadi urh...tengok larh aku dengan azie akan sabotaj korang....tunggu pembalasan nyer nanti...
Thanks For Reading My Entry

3 Month :))

Hari nie dah masuk 3 bulan aku dengan solihin couple hehehe seronok nyer aku...tak sangka pulak dah 3 bulan kitaorang couple sekejap je kan...hehehe aku happy sangat-sangat....hehehe aku nak bagitahu nie aku sayang sangat2 solihin...aku betul2 tak sangka dah 3 bulan aku couple dengan solihin...lama jugak kitaorang couple...semoga aku dengan solihin kekal sepanjang hayat...aku harap sangat2 semoga solihin tak curang...and aku harap sangat2 semoga solihin tak tinggalkan aku sebab aku tak sanggup kehilangan dia...sayang,i harap u kekalkan relationship kita tau...i harap tak ada orang yang akan ganggu relationship kita...amin...
Thanks For Reading My Entry

Benci Benci Benci

Benci nyer aku dengan adik kecik aku nie fuhh...nak tahu tak kenapa..aku geram dengan dia sebab berebut nak tengok tv isshhh geram tahap gaban tahu tak...adik aku sebuk nak tengok kartun...aku pulak sebuk nak tengok cerita pengantin remaja...issshh dah larh cerita tu best and kelakar...heiiisshhh sabar je larh...tak pe larh aku sebagai kakak harus larh mengalah....
Thanks For Reading My Entry

I want to die

Korang mesti pelik kan kenapa tajuk entry aku macam nie...aku nak cakap nie korang tak payah pelik larh dengan tajuk entry aku kali ini...korang aku nak cakap nie aku rasa aku nak je mati sebab tak guna lagi aku hidup dekat dalam dunia nie lagi....sumpah aku cakap aku serius kali nie aku tak main2...aku cakap macam nie sebab aku baru je kena marah dengan ayah aku....hurrmmm nak tahu kenapa tak penting larh korang tau...aku takut nanti ayah aku marah dekat my boyfriend...kesian dia tau hurrmmm....sekarang nie aku dah tak tahan lagi dah duduk dekat rumah aku....lebih baik aku pergi rumah atuk aku cari ketenangan di sana...nasib baik cuti sekolah...kalau bukan cuti sekolah aku tak tahu nak buat apa sekarang nie...mungkin aku bunuh diri kot...heeiisshhh arrgghhhh aku benci dengan kehidupan aku....kehidupan aku nie membuatkan aku sakit hati dan merana tahu tak....I WANT TO DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thanks For Reading My Entry

Segala yang ditulis hak milik Fatin Shahira