Followers

awak suke blog saya tolong like :)

Bangga Weyh :D

Hye my diary..
Shera nak cakap something nie dekat korang...
korang mesti tertanya2 kan ape yang membuat Shera bangga?
hehehe sebenarnya macam nie...
nie berita gembira tau...
berita gembira memang layak untuk dikongsikan dekat semua orang betul tak?
dah larh Shera nak cerita nie...
Shera bangga sebab kan pagi tadi dekat sekolah..

guru kelas Shera...
dia cakap cikgu ada buat untuk klinik apa entah Shera dah lupa..
cikgu cakap jangan salah faham...
nie bukan klinik untuk rawat orang sakit..
but nie untuk sesiapa yang ada harapan nak lulus PMR...
hohoho...dalam hati Shera kan mintak2 Shera terpilih..
bila cikgu sebut je first skali nama FATIN SHAHIRA BT SULAIMAN...
huhuhu sumpah Shera cakap waktu tu memang happy giler2 larh..
tak sangka yang Shera nie ada harapan untuk lulus PMR..
jujur Shera cakap Shera nie tak banyak study..
banyak main2 tapi cikgu kata Shera nie pandai..
huhuhu..excited weyh kelas tambahan tu cikgu adakan lepas bukak sekolah time raya..
yang paling Shera nervous sekali fuhh PMR tinggal sebulan je lagi weyh..
sumpah takut....tapi doakan Shera semoga berjaya dalam PMR okey :)
sayang korang ketat2 :)
Thanks For Reading My Entry

2 comments:

Cik Gee said...

gudluck shera, gunakan mase yg ade ni utk study betul2 ye. insyaAllah, shera berjaya dlm pmr.. ^^

Choclate and ice-cream said...

btw thanks akq :)
amin smoga shera brjaya dlm PMR :)

Segala yang ditulis hak milik Fatin Shahira