Followers

awak suke blog saya tolong like :)

Lumrah Hidupkan :(

Hye my diary,
shera tak tahu larh dengan family shera nie suke sangat2 marah shera..
ape masalah dorang pun shera tak faham..
suke sakitkan hati shera..
and then dah larh masing2 pentingkan kerjaya..
daripada anak2 dorang..sedeh hidup shera..
kadang2 family shera suke tinggalkan shera sorang2 dekat rumah...
kadang2 shera menangis lorh tengok family shera macam nie..
masing2 macam tak sayang shera...
if dorang sayang shera mesti dorang ade luangkan masa untuk shera..
shera sedeh sangat2 sebab shera tak pernah rasa kasih sayang seorang mak atau ayah..
even mak and ayah shera masih ade...shera berharap suatu hari nanti shera akan bahagia..
tak kan selama2 nyer shera nak hidup dalam kesedihan..
Thanks For Reading My Entry

2 comments:

Cik Gee said...

Kadang-kadang...
ALLAH sembunyikan matahari..
DIA datangkan petir dan kilat..

Kita tertanya-tanya ke mana
hilangnya matahari..

Rupa-rupanya..
ALLAH hadiahkan kita pelangi yang indah..

kak gee suke ayat quotes di atas. sangat bermakna.

berdoa akan perubahan mereka adik, insyaAllah.. Allah mendengar dengan penuh kasihNya.. :)

Choclate and ice-cream said...

ok kak gee...thanks sbb nasehat adq :)...adq akan doakan untuk mereka kak :D

Segala yang ditulis hak milik Fatin Shahira